Ocky, the story - Snoezelhond

Ga naar de inhoud
Ocky (v/h Thor), onze toekomstige snoezelhond. Hoe het allemaal begon.

Ocky komt uit spanje (AndalusiĆ«) en is door ons geadopteerd.  Op de website van SOZA (stichting opvang zwerfhonden AndalusiĆ«) staat op 9-2-2020:

Thor is een lieve, jonge hond die door zijn baasjes is gedumpt nadat hij was aangereden en een poot en heup brak. Hij is gelukkig opgevangen door een vrijwilliger en inmiddels 2x geopereerd en herstellende. Thor gaat erg goed om met kinderen, katten en andere honden. De kosten van de operaties voor Thor zijn inmiddels al opgelopen tot 2000 euro! . Het goede nieuws is dat we 2 hele lieve baasjes hebben gevonden ( Yes, thats us!!!) die Thor willen adopteren en hem, zodra hij is hersteld, met open armen willen ontvangen en hem verder willen helpen revalideren. Thor staat op de site sinds 27 januari 2019.

We hopen dat u wilt helpen om de kosten van deze operatie te kunnen betalen zodat Thor daarna een mooi leven in NL tegemoet kan gaan. De toekomstige baasjes van Thor (straks Ocky) hebben zelfs een Facebook pagina voor hem aangemaakt en verkopen nu zelfgemaakte zeepjes in de vorm van hondenpootjes om bij te kunnen dragen in de kosten. Hoe lief is dat? Klik hier om over deze actie te lezen. Helpt u mee?

update 5-4-2020: We leven op dit moment in een bjzondere wereld vanwege de uitbraak van het Corona-virus. Zo ongeveer driekwart van de wereld is in lockdown, waaronder ook Spanje. Geen vliegverkeer, geen vrij reizen tussen landen. Dus Ocky is nog steeds in spanje. Maar in heel goede handen en hij herstelt wonderbaarlijk snel en goed. Zie de filmpjes en de foto's.
update 5 april 2020
Alle rechten en copyrights zijn voorbehouden aan Stichting Snoezelhond
Niets van deze site mag zonder toestemming van de stichting worden overgenomen of gebruikt
KvK 60447141
Facebook:
Terug naar de inhoud